Конвоят на Кейт Мидълтън и Уилям блъсна възрастна жена (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън и Уилям станаха участници в катастрофа

Конвоят на Кейт Мидълтън и принц Уилям блъсна възрастна жена. Едва преди няколко месеца принц Филип катастрофира с личния си автомобил. Тогава бе ранена жена. Днес научаваме за нов инцидент, в който отново участват представители на кралското семейство.

Става въпрос за Кейт Мидълтън и принц Уилям. Инцидентът се случил този понеделник. Херцогът и херцогинята на Кеймбридж пътували за церемонията по връчването на орден в замъка Уиндзор, когато е станал нещастният случай. Пред колата на Кейт и Уилям имало полицейски мотоциклет, който отговарял на сигурността на херцогът и херцогинята на Кеймбридж. В бързината полицаят блъснал 83-годишна жена, която точно в този момент е пресичала пътя.

Пострадалата Ирен Майер е в много тежко състояние и е настанена в болница. Според източници на нещастния случай Кейт и Уилям не са видели момента на сблъсъка и са повече от шокирани. Пострадалата жена вече е получила от херцозите цветя и писмо с извинение. Кейт и Уилям дори изявили желание да посетят жената при първа възможност.

Тепърва предстои да бъде извършено разследване, за да се разбера кой е виновен за инцидента. Още в самото начало обаче е установено, че полицаят, който е пазел херцозите, е карал в грешната лента, пише woman.bg.

От своя страна Кейт Мидълтън и принц Уилям изискват от лекуващите лекари, които се грижат за пострадалата 83-годишна жена, да бъдат постоянно информирани за състоянието й. Херцогът и херцогинята на Кеймбридж дори направили опит да се свържат лично със семейството на тежко ранената Ирен Майер, след инцидента в понеделник.

Междувременно Кейт и Уилям продължават да изпълняват служебните си задължения. Вчера почти всички членове на кралското семейство се появиха на конните надбягвания в Аскот. Кейт и голяма част от дамите бяха заложили на синия цвят и изглеждаха великолепно. Меган Маркъл и принц Хари обаче пропуснаха събитието.

Конвоят на Кейт Мидълтън и принц Уилям блъсна възрастна жена сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Конвоят на Кейт Мидълтън и принц Уилям блъсна възрастна жена сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Миналата година Кейт отсъстваше от състезанието, защото беше в майчинство. Тази година събитието пропуснаха Меган и Хари, които най-вероятно са решили да прекарат време заедно с малкия Арчи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар