Маги Халваджиян разкри какво мисли за имитациите на Иво Сиромахов (+ Какво мисли за „Шоуто на Слави“?)

Маги Халваджиян трудно говори за Слави Трифонов сн. ХотАрена
0

Маги Халваджиян трудно говори за Слави Трифонов

Маги Халваджиян разкри какво мисли за имитациите на Иво Сиромахов. Магърдич не е доволен от Сиромахов, който редовно се опитва да го имитира. На външен вид сценаристът, подвизаващ се от край време и като актьор, го докарвал, но не се стараел достатъчно, за да пресъздаде пълния му образ.

„Имам жестове, начин, по който говоря и се държа, движа се… А Сиромахов разчита само на визия. Лично аз се забавлявам с подобни неща и гледам на тях с усмивка, но за мен е важно имитацията да е добра, все пак правя „Като две капки вода“. Може би Иво просто не е добър имитатор“, заключва Маги пред „Галерия“.

Халваджиян признава, че трудно говори за Слави Трифонов, защото някога са имали много добри отношения. Той обаче споделя, че според него „Шоуто на Слави“ отдавна се е изчерпало.

„Трудно ми е да говоря за Слави, защото имахме много добри отношения. Няма да кажа, че сме били приятели, но по нощите си ходехме на гости. Смея да твърдя, че сигурно съм му направил 15-16 клипа, и то най-хубавите. Работехме много добре заедно, той ми имаше пълно доверие. Когато ни се поразвалиха отношенията, не съм си позволявал да говоря за него нищо, защото това са си наши лични неща.

Маги Халваджиян трудно говори за Слави Трифонов сн. ХотАрена
Маги Халваджиян трудно говори за Слави Трифонов сн. ХотАрена

Като професионалист обаче, без да се влияя от отношенията ми с него, ще кажа, че шоуто му много отдавна се умори и изчерпа. И това беше видно, Слави изгуби голяма  част от аудиторията си. И в това няма нищо лошо. Това се случва с всяко шоу, което е на екран години наред. Съдя и по себе си. С удоволствие съм го гледал, но в един момент спрях, защото вече не ми е интересно. А и той в един момент прекалено започна да вкарва сериозни политически елементи, а аз искам да се забавлявам вечер“, казва още Халваджиян, предават от hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.