Радина Кърджилова чукна 33 години със свекървата! (виж тук)

Гласувайте за статията

Радина Кърджилова празнува рождения си ден със свекървата!

Радина Кърджилова чукна 33 години вчера. Актрисата отпразнува празника заедно с любимия си мъж Деян Донков. Тримата със сина им Христо гостуваха на майката на Донков във Видин. След това семейството замина на почивка на морето.

Радина Кърджилова

актрисата Радина Кърджилова явно се разбира добре със свекърва си

„Здраве за мен и близките ми хора, хубави срещи на сцената, светъл творчески път и много любов“, си пожела актрисата за ЧРД.

Преди това Деян не пропусна да се щракне на фото с майка си, която нарече „голямата малка мама”, пише вестник  „България Днес”. Радина и Деян вдигнаха тайна сватба в началото на 2017 година.

Припомняме ,че актьорското семейство претърпя доста бурна любовна връзка. Докато пиеше, екранният Дон Жуан имаше доста гневен и избухлив нрав и често налагаше половинката си. Двамата непрекъснато бяха в конфликт и драмите в семейството им не бяха рядкост.

Радина Кърджилова идваше насинена на работа и колегите сериозно се притесняваха за нея. Освен това тя дълго време имаше унил и невесел вид, като отслабна драстично. Сега обаче положението е коренно различно.

След като се отказа от порока си и нощните заведения, Деян Донков стана съвсем друг човек – съпруг и баща за пример. Той не дава прах да падне над сина му и половинката и трепери над тях.

Радина Кърджилова се радва, че той активно се включва в отглеждането на сина им и много помага в домакинската работа.

Актьорът и режисьор има още един пораснал син от предишна връзка, кръстен на него, който също идва в дома им, за да се види с малкото си братче.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар