Потрес: Станимир Гъмов пропя чалга! (виж как се дере на маанета)

Гласувайте за статията

Станимир Гъмов пее чалга, това трябва да се види!

Невероятно, но факт! Актьорът Станимир Гъмов пропя чалга! Този, който не можеше да понася лекия жанр, мина към „тъмната страна” и пропя маанета. Това се случи по време на участие в Лондон.

Гъмов

Гъмов пропя чалга, дотам се докара

Гъмов не беше сам, а в компанията на Коцето, с когото се сдушиха и си станаха близки приятели във „Вип Брадър”. Двамата още там усетиха, че са от една порода – обичат да си пийват. И заформиха весела компания, към която редовно се присъединява и Фънки.

Този път обаче рокаджията пропусна спектакъла в Лондон и изпусна наистина много. Станимир Гъмов се появи с Коцето в ресторант в английската столица, където първо загря с няколко чашки. После се престраши и хвана микрофона като зареди чалга парчета, за радост на екзалтираната публика, пише вестник „България днес”.

Двамата наистина устроиха паметен купон на българите в чужбина. Те се прегръщаха с фенки, разказваха им истории, правиха си селфита, сядаха по масите и си общуваха с тях. Публиката изпадна в еуфория, а двамата организираха незабравимо шоу на почитателите си.

На другия ден Коцето и Гъмов хванаха самолета за България, така че лондонската им одисея продължи едва едно денонощие. За Гъмов обаче това не е първо залитане по чалгата. Още при първия си сезон във „Вип Брадър” той хлътна по Преслава.

Отношенията им обаче не продължиха и не прераснаха в нещо сериозно. Скоро след това Преси си намери ново гадже и стана майка. А Станимир Гъмов се събра с весела компания и забавлява фенове из нощните клубове в страната и чужбина.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар