Борис Солтарийски и Аделина празнуват заедно ЧРД! (истината за развода им)

Борис Солтарийски и Аделина празнуват заедно ЧРД! (истината за развода им)
3 (60%) 2 votes

Борис Солтарийски на рождения ден на жена си, развод няма!

Слуховете, че певецът Борис Солтарийски и съпругата му Аделина са пред развод, май ще се окажат прах в очите. И поредната медийна измислица.

Борис Солтарийски

Борис Солтарийски и жена му Аделина няма да се развеждат

Фактът е, че двамата са заедно, а вокалът на Слави Трифонов отпразнува рождения ден на жена си. Което е документирано със снимков материал.

Красавицата Аделина Солтарийска чукна 32 лазарника в компанията на приятели, семейство и близки роднини. А сред тях бе и Борис Солтарийски, който изглеждаше видимо щастлив на събитието.

Присъствието на Боцко (както го наричат колегите му) на купона, даде повод да заговори, доколко е вярно, че двамата са пред развод. Според някои слухове, Ади е поискала бракът им да се разтрогне заради редовните забежки на мъжа си, пише вестник „България днес”.

Знаем, че Солтарийски редовно не си стои у дома и обикаля по участия из цялата страна. Там го преследват не една и две фенки, но близки до него твърдят, че той не ги и поглежда.

„Борката се наживя, имаше време. Вече не се вълнува от мацки и флиртове. Гледа си жената и детето, а другото са просто злобни простотии“, коментират познати на певеца.

Както изглежда обаче, двамата са в прекрасни отношения и по-влюбени от всякога. Двойката има дъщеричка—Ема, която се роди през 2014 година.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Борис Солтарийски и Аделина празнуват заедно ЧРД! (истината за развода им)”

  1. непознат

    юни 20. 2019

    Абе кой го интересува тоя Солатрийски дали е с жена си, или нещо друго.

Добавете коментар