Топлофикация изгуби делото срещу Богдана Карадочева и Стефан Димитров! (виж тук)

Топлофикация изгуби делото срещу Богдана Карадочева и Стефан Димитров! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Топлото изгуби делото срещу Богдана Карадочева и Стефан Димитров!

Топлофикация е загубила делото срещу легендарното семейство на Богдана Карадочева и Стефан Димитров, стана ясно наскоро.

Богдана Карадочева

Парното губи делото срещу Богдана Карадочева и мъжа й

Съдията Димитър Димирев е взел решението си няколко дни след 70-годишния юбилей на композитора Димитров. Точно след месец същото число – 70, ще закръгли и обичаната от всички българи певица.

Припомняме, че от Парното съдиха Богдана и Стафан заради неплатена сметка от 51,24 лв. На техен имот, който се намира на столичната улица „Гургулят“, срещу парка на НДК. Сумата е била начислена за периода 1 – 30 април 2014 година

На заседанието на 2 май адвокатът на семейството Стоянов, оспори иска, като заяви, че абонатният номер, за който е въпросната сметка, е на името на друга жена, а имотът се намира в съседния вход В, а не в А, където подсъдимите са имали жилище, пише вестник „Телеграф“.

Точно в този период изпълнителите са продали апартамента от 79 кв. м. на 58-годишен мъж, който също се казва Стефан Димитров. Въпреки това те са погасили последната сметка след смяната на партидата на новия собственик и фактурата бе предоставена на съда.

Всичко това е дало резултат, тъй като в решението на Софийски районен съд пише, че отхвърля като неоснователни предявените искове с правно основание.

Сега Топлофикация е осъдена да заплати разноските по делото, които са в размер на 300 лева и още 300 лв. за адвокатско възнаграждение. Решението може да бъде обжалвано в двуседмичен срок.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар