Бомба: Симона Загорова гадже с Лазар от „София Ден и нощ“! (още за връзката им)

Бомба: Симона Загорова гадже с Лазар от „София Ден и нощ“! (още за връзката им)
5 (100%) 1 vote

Симона Загорова се загаджи с готиния Лазар от „София Ден и Нощ“!

Щерката на примата на фолка Глория – Симона Загорова предизвика истинска сензация. Оказа се, че тя е гадже с актьора от сериала „София Ден и Нощ“ Жори Руменов. Това разкриха пред вестник„Галерия“ източници от музикалните среди.

Симона Загорова

Симона Загорова удари джакпота с готиния Жори Руменов, по който мацките въздишат

Съблазнителната Симона все по-често е засичана в компанията на Руменов, който в култовия сериал играеше ролята на гаджето на Стела – Лазар.

Нещо повече – в края на миналия месец Симона Загорова бе на почивка в Гърция, откъдето Жори също пускаше снимки. Съвпадение ли е това? Едва ли, убедени са клюкари от светските среди.

Жори Руменов и Симона са приятели в социалната мрежа и не спират си лайкват снимките. Освен това са колеги в Нов български университет. Към момента двамата нямат общи фотоси (явно за прикритие), но пък посещават едни и същи дестинации.

Припомняме, че откакто се раздели с дългогодишния си приятел Симеон Данев, щерката на Глория не е имала публична връзка.

Известно време чаровницата беше близка с таланта от „Х Фактор“ Иван Димитров. Според запознати, по съвет на майка си, Симона Загорова решила повече да не вади на показ любовните си връзки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар