Стилян Петров и половинката му с апартамент за милиони (Вижте в какъв лукс живеят – Снимки)

Стилян Петров и половинката му с апартамент за милиони (Вижте в какъв лукс живеят – Снимки)
3 (60%) 1 vote

Футболистът и жена му се ширят в изискан лукс, апартамента им на Острова като от корица на списание

Стилян Петров и фамилията му обитават разкошен апартамент на Острова. Обширното жилище на футболиста и жена му се разпростира на 300 кв. метра.

С обзавеждането му се заела съпругата на Стенли – Паулина. Която го е стъкнала по последен моден писък на интериорния дизайн.

Едва ли обаче някой знае, че госпожа Петрова по професия е интериорен дизайнер. Това е завършила блондинката.  Която отдавна мечтае да има свое собствено интериорно студио. Но поради проблемите с тежкото заболяване на футболиста мечтата й остана на заден план. Но ето, че днес когато този черен житейски период е в миналото тя е на път да я сбъдне.

Домът на Стилян Петров
Снимка: ХотАрена

Нейното студио ще носи името „Paulina Petrov” и ще се намира във Великобритания. Сайтът на фирмата й вече е готов. А дома си красавицата използва за своеобразен шоурум.

Домът на Стилян Петров
Снимка: ХотАрена

В рекламите на сайта могат да се видят много снимки от модерното жилище на семейството. Паулина Петрова е привърженик на скандинавския стил. Затова в дома й на почит са пастелните тонове и качествените материи.

Само осветителните тела в луксозния апартамент струват 50 хиляди паунда. Материали от първо качество са използвани за меката мебел. А те са толкова скъпи, че могат да си ги позволят само руските олигарси в Кралството.

Дамата обзавела дома си толкова луксозно защото има финансов ресурс да си го позволи. Ново й студио било по-скоро хоби отколкото да разчитат на пари от него.

Докато бе капитан на Астън Вила футболистът получаваше три милиона и половина паунда годишно. Парите никога не са били проблем за него и семейството му, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар