Влюбеният Вълчо Арабаджиев с любимата в чужбина

Гласувайте за статията
Милионерският син Вълчо Арабаджиев няма забрана да напуска страната

След проблемите с родното правосъдие Вълчо Арабаджиев се отдаде на любов с гаджето си в чужбина – пише в. „България днес“. Това става ясно от снимки, които приятелката му Радемила е публикувала в социалните мрежи. Макар дамата да не е отбелязала локация, приятели им пожелават приятно прекарване в Италия – отбелязва изданието.

Двамата изглеждат много влюбени и доволни, че поне част от проблемите им с правосъдието са в миналото. Въпреки че родителите му Ветко и Маринела Арабаджиеви са в ареста, а срещу него все още се води разследване, Вълчо е на свобода и по всичко личи, че няма проблеми отново да напуска страната. Това сочи и допитване на изданието до всички съдебни институции. От Спецсъда потвърдиха, че Вълчо Арабаджиев няма забрана да напуска страната. Оттам са категорични, че прокуратурата е тази, която може да наложи такава мярка.

„Наблюдаващият прокурор по делото не желае да бъдат оповестявани подробности по случая“ – бе отговорът на държавното обвинение.
Вълчо Арабаджиев престоя близо 7 месеца зад решетките по обвинение, че е участвал в престъпна група за пране на пари, ръководена от родителите му – задържаните в Испания Ветко и Маринела Арабаджиеви. С решение на съда Вълчо напуска ареста с мярка за неотклонение „парична гаранция“ – припомня изданието.

Радемила и Вълчо лудо влюбени

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар