Румен Радев посрещна 56-я си рожден ден с чалга (Всичко за празника на президента)

Гласувайте за статията

Румен Радев чукна 56, президентът купонясва с най-близките си в пицария на бул. „България”

Румен Радев вдигна луд купон по случай рождения си ден. Президентът стана на 56 години вчера и събра най- близките си да ги почерпи.

Веселата и не голяма компания била отделена в специална зала в пицарията. От начало от празненството се чувала само тиха музика от българската естрада. И никой не обърнал внимание на бутиковия семеен празник.

В пицария „Виктория“ президентът посреща РД
Снимка: ПИК

Вечерта към 22 часа обаче когато страстите се разпалили от въпросната зала се разнесла дива чалга. Звуците, на която вдигнали на нокти случайните посетители. На въпросите на смаяните си клиенти персоналът на заведението отговарял, че рожден ден има самия президент и той празнува. Така, че ще трябва да се съобразят с предпочитанията му.

Купонът продължил с пълна сила въпреки недоволните останали клиенти. Те станали свидетели как рожденика и компания се веселят под звуците на поп фолк. Който по скоро приличал на изпълнения на цигански оркестър.

Дъщерята и синът на президента също били на лудия купон сред 20-тина поканени. Те излизали от време на време навън за да говорят по телефоните. Тъй като от силната музика вътре нищо друго не се чувало, предават от pik.bg.

Рождения ден на Румен Радев приключил малко след полунощ. Тогава данданията спряла и гостите се изнизали един по един. А кортежът на държавния глава го отвел във вила Калина. Където живее заедно със съпругата си Деси Радева, разкрива портиерът на подземния паркинг

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар