Хороскоп за 19 юни, сряда – развлечения за Козирозите, промяна за Рибите

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „България днес“

 

Везни
Раздвижването наоколо ще ви зарадва. Умеете да управлявате финансите си. Не оставяйте други хора да уреждат договорите по сделките, които сте уговорили, за да не ви провалят. Напрегнати сте. Наложете си спокойствие, каквото и да става около вас на работното място.

Скорпион
Днес е нормално да не ви се работи, но ви очакват много нови и успешни задачи, с които сте задължени да се справите. Слушайте интуицията си, за да предприемете правилните действия. Трудно ви е да оцените реалността, затова и по-често сте избухливи, отколкото спокойни.

Стрелец
Ще се радвате на положителни емоции с хора, които са ви приятни и ви ласкаят. Не се поддавайте на тези ласкателства, защото ще претърпите загуби заради желанието си да сте щедри. Не разчитайте само на късмета си, за да не ви изневери точно когато не очаквате.

Козирог
Ако сте прозорливи, ще осъзнаете, че пред вас се разкриват големи възможности за творчество и себеизява. Денят е чудесен за развлечения, но оставете тези емоции за вечерта. Ще се чувствате обновени от успехите, които ще ви споходят. Осъществете полезни делови познанства.

Водолей
Денят, за съжаление, ви носи неприятни емоции. Може да имате проблеми заради неплатени задължения. Наложете си спокойствие. Имате възможност да предприемете промени. По-добре се въоръжете с търпение и премълчавайте, ако ви критикуват.

Риби
Задаващата се промяна ще ви се отрази добре. Готови сте да я предприемете, но някой постоянно ви безпокои и отклонява вниманието ви. Концентрирайте се върху важните неща и не се разпилявайте в различни посоки. Вечерта прекарайте с любими хора, за да си отпочинете наистина добре.

Хороскопа за първите 6 зодии може да прочетете ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар