Хороскоп за 19 юни, сряда – творчество и изява за Телците, радостна новина за Раците

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „България днес“

Овен
Денят е идеален за работа, която сте обмислили с вашите колеги и сте решили да започнете днес. Приемайте полезните съвети отстрани. Работата ви спори. В състояние сте да отхвърлите много от задълженията си и вечерта да си дадете заслужена почивка.

Телец
Пред вас се откриват възможности за творчество и себеизява, ако не сте импулсивни и непредсказуеми. На работното място се справяте без проблем със задълженията си. Докажете, че наистина сте склонни да вървите по своя път и решението ви не търпи корекция.

Близнаци
Във ваша полза е да стабилизирате постигнатото и да съхраните добрите професионални отношения. На работното си място се справяте отлично със задачите си. Добре е да внимавате със запознанствата. Избягвайте прибързаните изводи и мащабните обобщения.

Рак
Очаквайте радостна новина за предстоящи финансови постъпления, които сте си заработили с новите проекти. На работното място разчитайте на интуицията си. Не прекалявайте с натоварването с чужди задачи заради добронамереност и желание да сте полезни на околните.

Лъв
Ще се радвате на хармония в отношенията, която ви зарежда с желание за активна работа. Обзети сте от творчески подем, от който трябва да се възползвате на всяка цена. Успехът отново е с вас. Не пропускайте да приемете предложенията за допълнителна работа.

Дева
Денят е изпълнен с емоции, които ви е трудно да овладявате, защото сте в противоречие с предложенията на вашите колеги. Не се впечатлявайте от критиката. Завършете вече започнатите занимания. Интуицията ви се засилва. Не пропускайте отличните възможности, които имате.

Хороскопа за останалите 6 зодии може да видите ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар