Алисия с подарък почивка на остров Миконос! (още подробности)

Алисия с подарък почивка на остров Миконос! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Алисия с подарък почивка от гаджето!

Алисия се отдаде на заслужена почивка. За втори път поп фолк дивата отмаря на остров. Наскоро чалга фурията бе на почивка на остров Мавриций. А сега отлетя за остров Миконос, известен като острова на звездите и партитата.

Алисия

Певицата Алисия отмаря на Миконос с приятелки

Още от миналата седмица бившата на Малката Бирма събира тен на екзотичната дестинация. Тя обаче се е отдала на релакс не в компанията на любим мъж, а в тази на няколко приятелки. Но пътуването и почивката й били осигурени от тайнственият й приятел, доверяват близки до звездата.

Бившата на Валери Божинов публикува снимки от плажуването си в социалната мрежа и разбира се събра много лайкове.

След като се раздели с издирвания от Интерпол бизнесмен Жоро Бирмата, певицата отново е щастливо влюбена. Алисия изживя няколко неуспешни любовни връзки , но сега се носи на крилете на любовта.

В началото на месец май изпълнителката публикува снимка, на която се вижда как е сложила краката си върху тези на мъж и двамата пътуват в бизнес класа, като летят на почивка.

Алисия обаче отказва да разкрие самоличността на новото си гадже. Според близки до поп фолк дивата обаче той бил син на наш известен бизнесмен.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар