Филип Киркоров отнася 3 бона глоба за хотела си в Равда! (виж тук)

Филип Киркоров отнася 3 бона глоба за хотела си в Равда! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Глобяват Филип Киркоров с 3 бона!

Министерството на туризма размаха пръст на певеца Филип Киркоров. Руската легенда с български корени го очаква глоба от три бона, ако не спази предписанията на въпросното министерство.

Филип Киркоров

Известният певец Филип Киркоров е заплашен от глоба

Причината е развалена аларма, която тормози туристите на хотела, собственост на изпълнителя. Жилищният блок на музикалната легенда се намира в несебърското село Равда.

Лично министър Николина Ангелакова се включи в проверката. Инспекцията ще се проведе в 5-звездния апартаментен хотел„Спа Емералд резорт“, в който 14 апартамента притежава Филип Киркоров.

Сигналът е подаден от туристи на телефонната линия на Министерството на транспорта. На проверката освен министърката, присъстваха и представители на българската агенция по безопасност на храните.

Спецовете са установили нарушения, свързана с неспазване на наредбата за категоризация на хотелите, уточни министър Ангелакова.

Едно от грубите нарушения наистина била алармата, която не работела и това застрашавало сигурността на гостите на хотела, пише вестник „Телеграф”.

И не само тези нарушения установили експертите. Според тях оборудването в някои от стаите не отговаряли на високата категоризация на хотела. Министър Ангелакова заяви, че ще се напише предписание за отстраняване на нарушенията.

Те трябва да бъдат отстранени до 30 дни след получаване на нареждането. Ако това не се извърши от певеца, чакат го тежки санкции в размер от 1000 до 3000 лева, според тежестта на нарушението.

„Ако несъответствията не бъдат отстранени в посочения период, ще изискаме намаляване на категорията на хотела“, добави още Ангелкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар