Милко Калайджиев с променен мустак: Вече ще го поддържам малък!

Милко Калайджиев с променен мустак: Вече ще го поддържам малък!
5 (100%) 1 vote

Милко Калайджиев си пусна нов мустак, не удържа!

Милко Калайджиев вече си отгледа любомата растителност под горната устна. Чалга легендата си обръсна емблематичния мустак, след като стана един от участниците в шоуто „Като две капки вода”.

Милко Калайджиев

Милко Калайджиев промени запазената си марка

Емблемата на Свиленград е получил ново окосмяване, което е доста добре оформено. Прави впечатление обаче, че мустакйт му е доста по-тънък и е едва забележим.

„Реших, че мустакът вече ще бъде малък. Купих си и специална машинка, която да държи до номер 5. Ще имам коцкарски мустак“, заяви през смях Калайджиев, който трудно се понасяше с гладко обръснато лице.

И дори разказваше, че съпругата и синовете му не могат да го приемат, а самият той избягвал дори да се поглежда в огледалото.

В момента всичко е различно. Първата задача на чалга легендата е да огледа сутринта муската си и да види дали се нуждае от подкастряне. Едва след това той се захващал с останалите си занимания.

Едно от най-популярните имена в чалга индустрията, открил не едно и две лица за сцената на този жанр музика, вече е видимо доволен от новия си вид. Той определено не може да понася гладко лице, но и такова е виждането на най-близките му хора.

Съпругата му Маргарита, както и двамата му сина трудно свикнали без да го виждат с мустака му, превърнал се в запазена марка.

Съпругата му се обясни в любов точно на Ден на бащата и гордо позира до мъжа си вече с подкаралия му мустак. А Милко Калайджиев е видимо подмладен. Въпреки че е подкарал 68-та си година той скача, прави шпагати, танцува бурно и обикаля масите на феновете си, пише вестник „България Днес”.

Чувства се като младо жребче и затова не иска възрастта му да става публична. Освен с нова визия певецът може да се похвали и с нова работа.

Той взе участие в „Забраненото шоу на Рачков”, което де проведе преди дни на Античния театър в Пловдив. Двамата с актьора се сближиха покрай участието му в шоуто по Нова телевизия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар