Маги Халваджиян побесня: Изля гнева си в мрежата! (виж тук)

Маги Халваджиян побесня: Изля гнева си в мрежата! (виж тук)
4 (80%) 3 votes

Маги Халваджиян скочи бесен в защита на авторското право!

Продуцентът Маги Халваджиян подпали яко. Той скочи бесен в мрежата в защита на закона за авторското право, който продължава да се погазва безочливо у нас. Ето как се разгневи арменецът:

Маги Халваджиян

Маги Халваджиян е повече от бесен, направо кипна

„Работим по поредния проект, който всички кабелни оператори ще излъчат, но няма да платят и стотинка за Авторски и Сродни права! Войната с крадците продължава вече 9 години! А закон има! Просто държавата спа до сега!

Това е проблем, заради който и Америка и Европа са ни стиснали за гушите! Както каза Вики Божинов останахме единствената страна която им НУЛА събираемост на отчисленията за авторски и сродни права! Царе сме! Както винаги!

А1, Виваком, Теленор Булсатком и още 300 по-малки дистрибутори нямат никакво желание да си плащат стотинките за Авторски и сродни права! И забележете, само в България от целия ЕС е така! Законът ги задължава да се договорят с носителите на права, но те просто отказват!

Това е все едно да влезеш в магазина да си купиш хляб и да си тръгнеш без да платиш! Ако открадеш хляб може и да те арестуват! Ако открадеш труда на режисьори , сценаристи, оператори, актьори и продуценти няма никакви последствия! В Бг Интелектуалната собственост не е собственост!

Собствеността върху правата е като всяка друга собственост! Дали крадеш песен или филм е точно толкова престъпление колкото да откраднеш кола или лаптоп! Дали става въпрос за милиарди или за 100 лева няма никакво значение!

Както се пазят патентите, по същият начин се пазят и авторските права! А дали някой се друса с парите си или ги харчи за благотворителност си е негова работа!“, изригна бесен Маги Халваджиян.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар