Бареков хвърли страшна бомба с поредно скандално разкритие за родни водещи! Преглеждания: 3437

Бареков отново успя да разбуни духовете
0
5/5 - (1 vote)

Бареков с поредното скандално разкритие за журналисти!

Бившият евродепутат Николай Бареков хвърли поредната бомба за свои екс колеги водещи и журналисти. Ето как той повдигна въпроса за това колко пари получават, как ги получават и какво де факто декларират пред държавата:

Бареков
Бареков отново успя да разбуни духовете

„Който журналист или медия се страхува да подава годишни декларации пред КПКОНПИ и Сметната палата – има да крие нещо.

Освен, че Баджак медиите усвояват държавните пари и еврофондовете, знаете ли, че много съпрузи и съпруги на известни тв водещи и продуценти са бенефициенти на милиони евра от обществени поръчки?

Ако прокуратурата се разрови за конфликт на интереси, ще излязат страшни работи… Как е възможно най-големият в държавата държавният глава генерал Румен Радев да получава заплата 10 хиляди лева месечно и да се отчита в Сметната палата за всяка стотинка…

А някой си хъшлак и говореща глава като Хекимян, Викторчо и Индиеца, за когото никой не е гласувал, да взима по 20 бона на месец и още толкова минимум под масата и никой да не им търси сметка??!

Тези тлъсти пачки в джобовете им са именно от държавата – от поръчки, фондове и партийни субсидии. Трябва да има еднакъв аршин за всички, защото демокрацията е на смъртен одър“, категоричен е Николай Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.