Луна втрещи с нова приумица: Аз съм роб! (още подробности)

Гласувайте за статията

Луна беше изчезнала за доста време от публичното пространство!

Певицата Луна направи странни признания пред Венета Райкова. Припомняме, че тя беше изчезнала за доста време от медийното пространство, но ето, че реши да изплува отново. Интервюто й в „Папараци“ бе избрано и за последното за сезона преди отпуската.

Луна

Луна се обърна на 180 градуса, коренно различна е

Шеметната Луна, която доскоро се фукаше с голямото си богатство, сподели, че материалното вече не я интересува. Ама изобщо. Била отдадена на други неща и се взирала все повече в себе си и в духовното.

„В крайна сметка стигнах до заключението, че съм роб на абсолютно всичко, което желаят хората, и го правя с най-голямо удоволствие. На мен ми допада да бъда роб, да изпълнявам желанията на обществото.

На хората, които се радват на всичко, което създавам. Защото то е за тях, то не е за мен, аз нямам нужда от нищо“, сподели певицата, която само преди няколко годинки имаше амбиция да стане президент, пише вестник „България Днес“.

Луна успя да шокира дори Венета Райкова с откровението, че единственото, което не харесва у настоящия си мъж, е неговото несметно богатство. Толкова неприлично богат бил австралиецът, че можело парите му дори да ги разделят. Ти да видиш…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар