Преслава изригна срещу хейтърите: На снимката обаче това тя ли е, или Галена?! (виж тук)

Преслава изригна срещу хейтърите: На снимката обаче това тя ли е, или Галена?! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Преслава скочи на хейтърите, но… с лицето на Галена!

Преслава отново се похвали с това, че си е оперирала носа отново. Този път обаче драстично. Пайнерката качи нова снимка на лицето си, придружена от доста заядлив статус:

Преслава

Преслава и на тази снимка прилича досущ на Галена – потрес!

„Специална снимка за агитката „коментатори“. Нека и днес осмисля живота ви”, написа Преси към фотоса, придружен с уточненията „нов нос”и „обичам хейтърите”.

Това се наложи, след като изпълнителката от Добрич дни наред не смогваше да изтрие всички коментари от нейни фенове – негативни обаче. Дори и тези, които я обичат най-много, са убедени, че това не е тяхната Преслава, а някаква непозната кукла.

Приликата между Преси и Галена в момента е фрапираща, както може да се убедите и на самото въпросно фото в статията. Докато едни я нападат обаче, други я подкрепиха.

Първата, която защити добричлийката, е певицата Гери-Никол. Това породи клюките, че двете вероятно работят върху общ хит.

Въпреки че Преслава се ядосва на обидните коментари за привързаността й към пластичните операции и мания за съвършено лице, феновете й я критикуват, че дава лош пример на младите момичета.

Тя обаче не обръща внимание на подобни упреци и харесва само тези, които твърдят, че лицето си е нейно и може да прави с него каквото поиска.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар