Пръска: Малката Крисия се трансформира в секси госпожица! (виж тук)

Пръска: Малката Крисия се трансформира в секси госпожица! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Крисия Тодорова се превърна в истинска секси госпожица!

Малката сладурана Крисия вече порасна и към днешна дата се е превърнала в секси госпожица. Откритието на Слави Трифонов, което навремето си заслужи прозвището детето-чудо, се показа с нова прическа с къдрици и професионален грим.

Крисия

Порасналата Крисия Тодорова е истинско бижу – пръска сексапил и чар

Разградската принцеса направо кърти със секси излъчване и чар, за които очевидно се е доверила на професионалисти. Явно в края на учебната година, нещата за Крисия в музикалното школо вървят добре, щом симпатягата има време за експерименти с външния си вид.

Припомняме, че Крисия се пренесе в София от родния си град, за да учи в елитното училище, където намери нови приятели. Тя винаги е била посрещана радушно от хората и е обичана още от мъничка.

Разбира се, в живота й не липсват предателства, злоба и завист, с които Криси трябваше да се сблъска от ранна възраст. Тя обаче показва изключителна зрялост в мисленето и е благодарна дори и за това.

„Така пораснах по-бързо и се научих да се пазя и да не приемам всичко за чиста монета. За мое голямо съжаление хората не винаги са това, за което се представят“, разсъждава като голям човек даровитата гласовитка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар