Лили Иванова с рекордна печалба от турнето

Гласувайте за статията

Лили Иванова ще реализира рекордна печалба от предстоящото си турне

До турнето на Лили Иванова има половин година, но билетите за него се разпродават ударно. В началото на месец декември примата ще изнесе два концерта в НДК – съответно на 8 и 9 декември. Вече са продадени повече от половината билети, научи Лупа.бг.

Според прогнозите, най-късно до средата на идния месец, няма да е останал нито един билет, пише Хот нюлс, позовавайки се на изданието.

Между 50 и 180 лв трябва да се бръкне всеки желаещ да служа на живо примата на българската естрада. Най-евтините билети се продават за 50 лв, а най-скъпите достигат цена до 180 лв.

За двата концерта на звездата са пуснати за продажба общо 9000 билета. Според запознати, Лили Иванова ще прибере печалба в размер на 1 милион лв от двата си концерта. Разпродаването на билетите месеци преди концертите, вече се превърна в традиция за Лили Иванова.

Само преди броени тя изправи на крака публиката в Слънчев бряг. Обичаната изпълнителка откри официално настоящия летен сезон.

След няколко дни столичани ще имат възможността да се насладят на живо на ангелския глас на неостаряващата Лили Иванова. На 21 юни тя има изява в известния ресторант „Лебед“ в Панчарево. На 30 юни тя ще зарадва почитателите си във Варна. Следващата изява на изпълнителката е на 17 септември в  Пловдив.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар