Хороскоп за 18 юни, вторник – равновесие за Стрелците, търпение за Козирозите

Хороскоп за 18 юни, вторник – равновесие за Стрелците, търпение за Козирозите
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „България днес“

Везни
Можете да пътувате. Бъдете коректни в отношенията си с хората от вашето обкръжение, а вечерта се приберете рано. Вероятно ще се сблъскате с проблеми в общуването. Не вземайте крайни решения, защото още през следващата седмица плановете ви може да се променят.

Скорпион
Днес сте прекалено енергични и се чудите в каква работа да вложите силите си. Колебанията ви изпълват с вълнения и тревожност. Пазете се от невъздържаност и спор с вашите колеги. Отложете деловите срещи, защото денят не работи във ваша полза, а прибързаните думи ви вредят. Внимавайте каква информация споделяте и с кого.

Стрелец
Постарайте се да постигнете равновесие между стремежа ви да свършите повече работа и забраната да сте прибързани, за да не грешите. На работното място овладейте гнева и емоциите си, за да не навредите на авторитета си, дори и ако вашите колеги са ви засегнали. Избягвайте запознанствата.

Козирог
Днес сте много енергични и изпълнение с желание за успехи. Уважавайте деловите качества на вашите партньори. Не се опитвайте да критикувате колегите си и не позволявайте да разберат, че са ви засегнали и искате да им отмъстите. Не бъдете прибързани. Начинанията са успешни, но е по-добре да ги отложите.

Водолей
Ще достигнете до нови знания и истини за себе си, които ви дават възможност да постигнете целите си. Ако ви предложат нова работа, съгласете се да помислите до следващата седмица. Може да постигнете желания успех на работното си място, ако не прекалявате с материалните си стремежи.

Риби
Общуването ви носи полза. Не говорете само вие, а дайте думата и на вашите колеги. Не се опитвайте да водите разговори за финансиране без присъствието си на прекия началник. Нямате достатъчен опит в предлаганата ви допълнителна работа. Бъдете честни и я откажете. Иначе казано, бъдете в комфорт със съвестта си.

Хороскопа за първите 6 зодии може да видите ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар