Преслава стана за резил

Преслава стана за резил
5 (100%) 1 vote

Преслава стана за смях с новата си визия

Преди няколко седмици Преслава се подложи на ринопластика. Очевидно корекцията на носа й е била съпътствана от още няколко корекции на лицето, тъй като пайнерката е променена до неузнаваемост. Преси вече не прилича на себе си.

Дори заклетите й почитатели не одобряват промяната. Някои от тях директно заявяват, че новата визия на Преслава не им допада и от харизмата й не е останала и следа. Други я определят като клонинг на Галена и недоумяват защо Преси се обезобрази, за да заприлича на бившата си дружка.

Според трети, добричлийката се е превърнала в копие на Емилия и единствената разлика между тях е цветът на косата.

Но някои от почитателите на Преслава далеч не са толкова сдържани в коментарите си. Те директно заявяват, че пластичните операции, на които певицата се подложи, са били най-голямата й грешка. По-нетактичните пишат, че пайнерката вече не прилича на човек.

Очевидно Преси е от хората, които не търпят критики, тъй като бързо трие негативните коментари. Но въпреки усилията си, не успява да изтрие всички. Напук на Преслава негативните коментари стават все повече и на практика е невъзможно тя да ги контролира. Не е ясно колко още ще издържи да трие коментари, пише Марица.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар