Наследникът на Стефан Данаилов направи любопитни разкрития за брака си

Наследникът на Стефан Данаилов направи любопитни разкрития за брака си
4.5 (90%) 2 votes

Синът на Стефан Данаилов – Владимир направи любопитни разкрития за брака си

Наследникът на Стефан Данаилов и Ирен Кривошиева – Влади направи интересни разкрития за брака си. Той сподели в национален ефир, че преди да предложи на любимата си да стане негова съпруга, първо поискал разрешение от баща си. Бъдещият лекар попитал Ламбо дали му разрешава да сключи брак.

Преди да се реши на важната крачка, Влади имал връзка с настоящата си съпруга от 8 години. За Виктория той казва, че е изключително скромен човек. От началото на връзката им тя знаела, че родителите му са много известни в България, но този факт не я вълнува особено, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Влади сподели, че двамата си прекарват много добре тук. Той допълни, че докато е в България се старае да прекарва повече време с баща си.

Наследникът на Ламбо и Ирен Кривошиева заяви, че най-голямата му грешка е, че някога не е послушал баща си. Той не поясни какво точно иска да каже с това, но заяви, че децата винаги трябва да слушат родителите си.

Синът на Стефан Данаилов опроверга твърденията, че в семейството му има напрежение. Той заяви, че е в перфектни отношения с баща си и двамата винаги са имали силна връзка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар