Даниел Петканов с щедър жест към Алекс (ФОТО)

Гласувайте за статията

Алекс е очарована от жеста на Даниел Петканов

Даниел Петканов изненада приятно половинката си Алекс. Моделката сподели в мрежата, че е получила невероятна изненада от него.

Алекс Петканова написа, че с Дани е свикнала да очаква неочакваното и той всеки ден успява да я изненада приятно с нещо ново.

От известно време бившият репортер започнал да се държи потайно и заявил на Алекс, че й подготвя невероятна изненада. С чувство за самоирония красавицата споделя, че очаквала от него да й доведе любовница. Но вместо с друга жена, той я изненадал с нова кола.

Любимата на Даниел Петканов публикува снимка на новия си автомобил. Тя завършва поста си с обяснение в любов, заявявайки че много обича съпруга си. Красавицата благодари на любимия си, че успява да направи живота й цветен и изпълнен с изненади, пише Хот арена, позовавайки се на „Телеграф“.

Само преди дни Алекс Петканова разкри в национален ефир, че се е отказала от богатството в името на любовта. Тя сподели, че във времето, в което с Дани са били разделени, е имала връзка със заможен мъж. В този период всичко за нея се случвало с лекота. Но мислите й били винаги при Дани.

По време на кратката им раздяла тя осъзнала, че няма нещо по-важно от любовта.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар