Гръм в Рая! Какво се случва между Меган Маркъл и принц Хари?

Гласувайте за статията

Според мнозина тези разкрития ще огорчат херцогинята

Гръм в Рая е на път да развали розовата приказка на Меган Маркъл и принц Хари.

Запознати издават, че принц Хари е имал кратък роман с известна красавица. Той се срещал с нея, след като започнал връзка с Меган Маркъл. Тази истина видя бял свят сега, когато двамата вече имат дете. Въпреки това едва ли херцогинята на Съсекс ще остане доволна.

Меган Маркъл

Според мнозина тези разкрития ще огорчат херцогинята

Принц Хари и бившият модел на „Бърбери“ Сара Ан Маклин, се запознали на едно от партитата и си паснали още от самото начало.
Това разкритие бе направено от писателката Анджела Левин в книгата й „Хари: Разговори с принца“, отбелязва изданието „Дейли Мирър“.

В най-ранния етап от връзката си с Меган Маркъл, принцът си е организирал срещи и с модела Сара Ан Маклин. След като се запознали по време на частно парти, принцът взел телефонният й номер и постоянно я засипвал с есемеси.

Авторката отбелязва, че в крайна сметка станало ясно, че това е само една задявка. Приятелка на Сара Ан Маклин сочи, че двамата с принц Хари си допаднали, но станало ясно, че въпреки това са твърде различни.

„Тя си пада по чистия начин на живот и почти не пие, и в това отношение бяха на съвсем различна вълна. Освен това Хари не изпитвал желание да се обвърже“, разкрива още Левин.

Така и не става ясно дали по това време Меган вече е била скъсала с предишния си приятел, с когото е имала двугодишна връзка – знаменития готвач Кори Витиело, пише pik.bg, позовавайки се на информация на „Телеграф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар