Принц Хари разплака Меган Маркъл (Видео)

Принц Хари разплака Меган Маркъл (Видео)
5 (100%) 1 vote

Принц Хари смъмри Меган Маркъл

Принц Хари смъмри Меган Маркъл и едва не я разплака. Това се случи на първата поява на херцогинята на Съсекс след раждането на малкия Арчи. Меган присъства на традиционния военен парад по случай рождения ден на кралица Елизабет Втора. А това привлече вниманието не само на медиите, но и на всички феновете на кралското семейство.

И докато досега всичко изглеждаше перфектно в отношенията на Меган и Хари, то сега се появиха някои съмнения. Причината за това е случилото се между херцогът и херцогинята на Съсекс на военния парад за рождения ден на кралица Елизабет Втора. От появил се клип в мрежата се вижда как Меган и Хари имат „лош момент“, който бива заснет от камерите на събитието.

Цялото кралско семейство е наредено на терасата на Бъкингамския дворец и наблюдава авиацинното шоу, подготвяйки се да изслуша химна. Тогава Меган Маркъл, очевидно сетила се за нещо важно, решава да се обърне към принц Хари и да му го сподели. От реакцията на принца обаче се вижда, че херцогинята на Съсекс не е избрала най-подходящия момент да стори това.

Виждайки недоволството   на съпруга си, който й казва нещо, Меган се обръща и почти се разплаква. Експерти, които четат по устните, твърдят, че принц Хари е казал на Меган да се завърти и да гледа напред. „Обърни се… Гледай“, била реакцията на принца според експерт на „Дейли Мейл“. В моментът, в който Маркъл гледа към Хари, тръгва химна и се очаква всички членове на кралското семейство да гледат напред.

Принц Хари смъмри Меган Маркъл и почти я разплака сн. YouTube

Принц Хари смъмри Меган Маркъл и почти я разплака сн. YouTube

Видеото, в което херцогът на Съсекс прави забележка на Меган, предизвика разнопосочни реакции. Някои съжаляват херцогинята на Съсекс, която почти се разплаква, други обаче подкрепят Хари за реакцията му. Все пак Меган е част от кралското семейство и трябва да се научи да спазва етикета. Предполага се, че Хари може да се е обърнал към някое дете около тях, а не към Меган Маркъл.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар