Стана ясна причината за развода на Пейо Филипов от „Имаш поща“

Гласувайте за статията

Пейо късал синджира всяко лято

Вероятно си спомняте чаровния пощальон Пейо Филипов от предаването от близкото минало „Имаш поща“.

След като от известно време насам се понесе мълвата, че Пейо Филипов е в развод със съпругата си след 19-годишен брак, вече стана ясна и причината, поради която се е стигало дотук.

Пейо Филипов

Пейо късал синджира всяко лято

Запознати посочват, че причината, поради която Пейо Филипов разтурва семейството си, са слабите му ангели. Пейо Филипов често кръшкал от семейното ложе като имал интимни отношения с не една и две красавици.

В крайна сметка редовните флиртове с клиентки от бара му, сложили край на дългогодишния му брак. Припомняме, че папараци спипаха Пейо Филипов в компанията на засукана млада дама още преди две години.

Оказало се, че докато бил в София, пощальонът бил по-кротък и от мушица. Когато обаче отидел в бара си в курортния комплекс „Лозенец“, късал синджира и се вихрел с млади момичета.

Заради заведението в Лозенец, той прекарвал целия летен сезон далеч от съпругата и семейството си. 43-годишният мъж флиртувал открито с две от клиентките на бара. Дори дарил една от тях с нежни прегръдки и няколко целувки по главата.

Самият Пейо Филипов не потвърди причината за развода. Той обаче посочва, че и двамата с бившата му съпруга поддържат цивилизовани отношения, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар