Попиляха я: Джулиана Гани си изтри очите с нескопосен фотошоп!

Гласувайте за статията

Джулиана Гани остана без очи от нескопосни опити с фотошопа!

Джулиана Гани стана за смях в социалната мрежа. Плеймейтката публикува снимка в социалната мрежа, подправена с фотошоп, пише hotarena.net.

Джулиана Гани

Къде са очите на Джулиана Гани?!

Тунингованата мадама се е опитала сама да изчисти несъвършествата си по фотото и е прекалила. В стремежа са да се покаже съвършена Джулката е изтрила…и очите си.

Замазването и на двете й очи предизвика смях и подигравки в социалната мрежа Инстаграм. Фотосът, развеселил виртуалните потребители, бе разпространен в различни групи.

В тях те осмиват и несполучливите промени на снимковия материал в програмата. А, както знаем, потребителите могат да бъдат, както мили, така и твърде жестоки като си набележат някого.

Преди дни пък Джулиана Гани сподели, че до дни се раздели с първия си съпруг Станимир Ташев. Плеймейтката и фитнес инструкторът се ожениха през август 2017 година и бракът им продължи малко повече от година.

Малката Джулка реши да се раздели със здравеняка, защото не работи няма цели и тя го е издържала изцяло.

Развръзката по бракоразводното й дело продължи близо година, но накрая все пак тя се разведе. И вече е с новия си Илиян Найденов, също фитнес инструктор. Двамата се сгодиха и планират скоро да узаконят връзката си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар