Префектна: Алекс Петканова си върна формата, тренира с бебето!

Префектна: Алекс Петканова си върна формата, тренира с бебето!
5 (100%) 1 vote

Алекс Петканова дори тренира със сина си!

Манекенката Алекс Петканова тренира усилено заедно със сина си. Красавицата съвместява отглеждането на бебето си заедно с фитнес тренировки, за стягане на фигурата. Тя сподели, че със съпруга си Дани Петканов са си направили домашен фитнес, за по-голямо удобство.

Алекс Петканова

Алекс Петканова влезе бързо в супер форма

„Така имам възможност едновременно да поддържам форма и да съм близо до сина си”, коментира хубавицата.

След раждането Алекс Богданска,вече Петканова имаше пет излишни килограма. С тренировките тя ги свали бързо и вече е в топ форма. Манекенката изглежда повече от отлично.

Коремните й мускули също са стегнати и по нищо не личи, че преди четири месеца е дала живот на сина си Габриел, пише вестник „Уикенд”.

Припомняме, че само два месеца след като роди момченцето си,Алекс тръгна по фотосесии.Тя започна работа по няколко проекта, защото отглеждането на дете изисква много средства.

Младата майка реши да не стои дълго време в майчинство, а бързо-бързо се втурна да изкарва пари. Според слуховете тя прибирала по хилядарка за една снимка.

Лудият репортер пък отказал две апетитни предложения за работа в известни медии, за да е близо до любимите си същества.

„Това, че не работя в момента, ми дава много свобода. Нямам работно време и това ми позволява да съм до сина си. Отхвърлих две предложения за работа от големи телевизии, защото искам да съм до Александра и Габриел“, признава той в интервю за „Уикенд”.

Но с днешна дата Дани Петканов вече е подписал договор за работа в Би Ти Ви. Той ще бъде водещ на „България търси талант“. Даниел Петканов ще замести Мария Силвестър, която ще продължи да води „Бригада нов дом“.

Влюбените са по-щастливи от всякога. Въпреки трусовете в любовта им, те са загърбили миналото и вече гледат в една цел и в общото си дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар