Бареков взриви: Разкри доходите на Слави, Хекимян, Миролюба и Виктор Николаев! (виж тук) Преглеждания: 6293

Бареков разкри доходите на Слави Трифонов и своите бивши колеги от телевизиите
0
Оценете този post

Бареков разкри доходите на Слави Трифонов и журналисти!

Бившият евродепутат Николай Бареков взриви социалната мрежа с разкритие за доходите на доскорошните свои колеги телевизионери. Той написа черно на бяло колко „гушат“ шоуменът Слави Трифонов, както и някои от най-известните ни водещи.

Бареков
Бареков разкри доходите на Слави Трифонов и своите бивши колеги от телевизиите

Ето какво заяви Бареков като предаваме думите му без редакторска намеса:

„Слави Трифонов печели по 2-3 милиона чисто само от договора с БТВ. Миролюба, Хекимян, Виктор Николаев, Шербетова, Жени Баджака, Индиеца от БТВ и Нова месечно взимат по 15-20 хиляди лева от заплати и премии.

Тоест четири пъти повече от един депутат и дори повече от евродепутат. На изборите партиите плащат тези журналистически възнаграждения и заплати от партийните си каси и субсидии.

БСП, ГЕРБ, ВМРО, ДПС, Марешки изляха по максимума от 2 милиона на партия в медиите. По каква логика Сметната палата и КПКОНПИ контролират партийните харчове и декларациите на депутатите и партиите.

А никой в държавата не се интересува къде реално се харчат държавните пари, еврофондовете и субсидиите – в медиите за заплати, комисионни и бонуси за медийни босове и псевдожурналисти, по-точно “говорещи глави”, написа Бареков в профила си във Фейсбук.

Дали цифрите, които изнесе, са точни, това вече предстои да разберем може би тепърва.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.