Дъщерята на опосума Иван Христов изненада всички

Продуцентът категорично се определя като щастлив човек с щастливо семейство
0

Продуцентът категорично се определя като щастлив човек с щастливо семейство

Наследницата на опосума Иван Христов изненада всички с това, което направи.

За никого не е тайна, че след като Иван Христов се разведе със съпругата си Вихра Петрова, заживя с любимата си – Ирина Тенчева.
Към днешна дата двойката, заедно с наследниците им, са пример за щастливо семейство.

Иван Христов
Продуцентът категорично се определя като щастлив човек с щастливо семейство

Припомняме, че от брака си с Вихра Петрова, Иван Христов има 14-годишна дъщеря на име Ава. Ирина Тенчева пък има син и дъщеря – Спас и Вирджини от предишния си брак. Двамата имат общ син – Самуил.

Иван Христов разкрива, че въпреки, че са многобройно семейство, любимото им занимание е да пътуват. Сред отдушниците за освобождаване на напрежението, са и видеоигрите.

Другото горещо разкритие, което направи Иван Христов е, че дъщеря му Ава, вече си има гадже. Той познава момчето, тъй като преди седмица го поканили на гости. Устроили им много хубав ден, който започнали заедно с него, сестра му и родителите му.

Телевизионерът признава, че бившата бащина ревност, се е превърнала в бащина неизбежност. Въпреки натоварената си работна програма, той е категоричен, че задължително ще намери време за семейни почивки.

Двамата с Ирина планират да отдъхват в гръцко село. През месеците юни, юли и август ще са там в най-различни конфигурации, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.