Бебето на Меган Маркъл и Хари по-харесвано от принц Луи (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл и Хари отбелязаха деня на бащата с нов кадър на Арчи

Меган Маркъл и принц Хари трогнаха почитателите си с нова снимка на малкия Арчи. Херцогът и херцогинята на Съсекс станаха родители на 6-ти май. Два дни след това те представиха първия си наследник на обществеността и съобщиха името му.

По време на бременността с първото си дете Меган бе категорична, че няма да се снима пред болницата, където се очакваше да се роди Арчи. Херцогинята на Съсекс дори мислеше да роди вкъщи, но за съжаление, бебето се забави и се наложи това да се случи в болница. Два дни след като се появи на бял свят малчуганът бе представен на цял свят. Щастливите родители показаха бебето си за няколко минути и отговориха на няколко въпроса, свързани с новата им роля, а именно да са родители.

Следващите кадри на първия наследник на Меган и Хари се появиха на деня на майката. Херцогът и херцогинята на Съсекс честитиха празника на всички майка със снимка, на която се виждаха само крачетата на сина им.

Почитателите на Меган и Хари предположиха, че херцозите ще пуснат още кадри на Арчи за деня на бащата. И познаха. В официалния профил на кралското семейство в Инстаграм те качиха снимка, която умили последователите им. На нея се вижда малкия Арчи, който е в ръцете на своя баща – принц Хари.

За секунди кадърът събра хиляди харесвания, а към него се изсипаха многобройни пожелания за щастливия татко по случай празника.

От своя страна Кейт и Уилям отбелязаха деня на баща със стар кадър на принца и малкия Луи, както и с кадър на Уилям с баща му принц Чарлз.

Меган Маркъл и Хари трогнаха всички с кадър на Арчи сн. Инстаграм/ sussexroyal

Меган Маркъл и Хари трогнаха всички с кадър на Арчи сн. Инстаграм/ sussexroyal

Някои от феновете сравняват публикациите на двете кралски семейства. Те пишат, че бебе Арчи има 1, 8 милиона харесвания, а публикацията на Уилям с Луи само 314 хиляди харесвания.

Бебе Арчи по-харесвано от Луи сн. Инстаграм/ sussexroyal

Бебе Арчи по-харесвано от Луи сн. Инстаграм/ sussexroyal

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар