Кулагин се разпали: Постът му за Мадона в мрежата втрещи!

Кулагин се превърна в адвокат на Мадона
0

Валентин Кулагин се разпали заради леля си Мадона!

Устатият гримьор Валентин Кулагин отново подпали фитила, този път обаче заради „леля“ си Мадона. Не, че тя има идея кой е той и й дреме особено за мнението му, но ето как изригна хасковлията в мрежата:

Кулагин
Кулагин се превърна в адвокат на Мадона

„Мадонна е обект на постоянни атаки напоследък, защото музиката й, претендира за нещо повече от мелодия. Тя вече има политическо послание. Попаднах на множество омразни статии, написани тенденциозно.

Които оправдават това че новия албум на Мадонна е номер 1 по продажби в 60 държави. С най-абсурдното обяснение, че тя ги принуждавала да си купят албума й. Който ще бъде „подаряван“ на всеки закупил си билет. А кой ги принуждава да си купят билет?!

И защо никой не отбелязва факта, че освен днес Мадонна да е номер 1 в 60 държави, също така е и на 60. Все още чупи почти всички рекорди в музиката, включително за най-продавания солов изпълнител в историята.

В крайна сметка отново опираме до властта и това че на политиците не им се нрави някой да прави политика, чрез изкуство. Изкуството е прекрасно, когато не претендира за нещо повече от това, нали?

От друга страна обаче всички тези артисти, певци, инфлуенсъри и влогъри, започват да имат стремеж за нещо повече от създаването на аудио-визуално съдържание. Те искат да насочват, въздействат, манипулират обществото. А това вече е проблем.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.