Мариана Векилска се пусна по бански (ФОТО)

Мариана Векилска се пусна по бански (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Марина Векилска сподели предизвикателни снимки

Мариана Векилска скандализира с фриволно поведение. Бившата телевизионерка, която от месеци живее и работи в Брюксел, сподели разголени снимки в мрежата. Тя се пусна по бански. Снимките й спечелиха одобрението на мъжката част от аудиторията и вероятно това е била целта на Мариана Векилска, която отново е в търсене на мъж.

След скандалната раздяла с Калин Врачански, бившата телевизионерка замина за чужбина.

По всичко личи, че тя се опитва да привлича вниманието на мъжете. Няколко дни след като навърши 45 години, Векилска сподели в социалната мрежа свои снимки по бански. Фотосите са правени миналата зима в известен хотел в спа столицата на Балканите – Велинград. На тях бившата телевизионерка е с бански с тъмен цвят, който вместо да скрие нейната наедряла фигура, още повече подчертава извивките й.

Мариана Векилска най-после успя да се избави от излишните килограми, които натрупа по време на втората си бременност. Откакто е в търсене на мъж, бившата телевизионерка полага и повече грижи за лицето си.

Малко след като замина за Брюксел, тя се прибра в България и се подложи на актуалната процедура микроблейдинг за татуиране на веждите.

Векилска заложи и на филъри за опъване на кожата на лицето. Тя уголеми и устните си, но без да прекалява, запазвайки естествената им форма.

От няколко дни тя е в България и отново обикаля разкрасителните клиники в столицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар