Иво Аръков се мести да живее в Турция, усилено учи езика! (виж тук)

Иво Аръков се мести да живее в Турция, усилено учи езика! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Иво Аръков се мести да живее в Турция!

След проблемите, които налегнаха Иво Аръков у нас, актьорът избяга в чужбина. И по всичко личи, че май е на път да се установи трайно там.

Иво Аръков

Чаровникът Иво Аръков май ще се установи за постоянно в Турция

Бившият на Мика Стоичкова беше осъден да плати 35 000 лева на бившия си съдружник, с когото имаха ресторант. Веднага след скандала Иво Аръков отпраши за Турция.

Чаровникът, който в родината не успя да се наложи като много от колегите си, напоследък е истинска звезда в южната ни съседка. Откакто се снима във филм с Каванч Татлату, фенките и хонорарите му значително се увеличиха, пише вестник „България Днес“.

За да задържи интереса им, Иво дори учи турски език. А негови близки познати го похвалиха, че се справя повече от добре.

„В Турцшя ме приемат много добре и определено мисля да прекарвам повече време там. Снимачният процес на филма бе много приятен, а хората са топли и сърдечни“, споделя Аръков.

А и към днешна дата той е още свободен и няма сериозна приятелка, което му позволява да прави всичко, което си поиска. Всъщност след връзката с щерката на Камата актьорът не е показвал друга своя половинка.

Слухове го свързваха с кого ли не, дори и с мъже, но в крайна сметка истината я знае само той.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар