Ново 20: Наталия Кобилкина с уроци по креватно майсторство и в Гърция!

Гласувайте за статията

Наталия Кобилкина учи и гърците на креватни умения!

Амбициозната сексоложка Наталия Кобилкина се изнесе от България за постоянно. Тя се премести да живее в Гърция заради съпруга си и двамата се установиха там заедно с бебето Филип.

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина върти бизнеса си и в Гърция, няма равна

Както знаем, мъжът на Кобилкина – Такис Дретакис е управител на хотел в Атина. Поради тази причина двамата временно живееха разделени. Това обаче не можеше да продължава дълго време, защото Наталия и бебето й бяха сами в България, а той в Гърция.

Украинката все пак решила да направи компромис и да остави на заден план сексуроците си у нас, за да е близо до мъжа си, пише вестник „България Днес“.

Сега тя се е амбицирала да привлече и гъркини клиентки, на които да дава съвети как да са добри съпруги и да си намерят богат мъж.

На Наталия и бизнеса й това няма да се отрази по никакъв начин, не и в лошия смисъл. Семинарите си тя ще може да прави и в южната ни съседка като дори ще печели повече пари. А знаем и, че редовно прави уебинари по интернет, които отново предлага на българските си фенове.

„Наталия Кобилкина няма да я мислим, тя отлично знае как да издои и коч. Машина за пари е тази жена, евала й правим“, коментират зевзеци в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар