Калина Паскалева „нахрани“ псевдо приятелите си! (още подробности)

Калина Паскалева „нахрани“ псевдо приятелите си! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Калина Паскалева постави на място псевдо приятелите си!

Калина Паскалева отново подостри перото си – този път обаче тя го насочи срещу приятелите ментета. И хората, които са с теб главно, когато имат интерес от това. Ето как добре ги подреди чаровницата:

Калина Паскалева

Калина Паскалева отново наточи перото си

„Чудих се в днешния свят правилните хора избират ли се или просто се срещат в живота? Странен въпрос, нали? Ще поясня. Когато някой става приятел с друг, това е защото има интерес от него. Или просто защото вижданията им съвпадат?

С времето стават ли си близки, заради нещата, които им се случват или е заради бъдещи общи проекти. Баба ми на това му вика “с перспектива”. Аз му викам проект.

Човек лесно би могъл да се превърне в проект, ако някой реши, че може да му върши конкретна работа, да бъде неговата маша в горещ огън. Това не пречи да го нарича приятел.

Но с времето излиза нов модел маша, нали? Тя е по-дълга, по-устойчива. Старата може да се изхвърли или пък да се прибере в килера. Не че няма да се ползва. Все някога ще се. Да речем за външното барбекю.

Метафора за човек-проект, менте-приятел, разбрахте ме, нали? Много грозно звучи, ама е реалност. Друг е въпросът кой я приема за такава.

В криворазбраната страна на нещата му се вика другарче. Толкоз. Събота е. И е лято. Не се напрягайте“, заяви Калина Паскалева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар