Окончателно! Меган и Хари по-популярни от Кейт и Уилям

Гласувайте за статията

Невероятно, но факт! Най-популярната двойка в кралското семейство са Меган и Хари

С три деца, 8 години брак зад гърба си и минимум скандали, Кейт и Уилям поддържат образа на перфектната кралска двойка. Меган и Хари обаче ги биха по популярност и се превърнаха в по-обичани и от тях.

За деня на бащата Меган сподели снимка на малкия Арчи, който е в прегръдките на баща си. Кадърът спечели над 2 милиона харесвания само за няколко часа. Кейт и Уилям, които по принцип яростно защитават личния си живот и ограничават публичността на децата си, избраха друг подход. Техните съветници споделиха снимка на Уилям с принц Луи и кадър с принца на Уелс. Очарователно, ако и двете снимки не бяха показвани по-рано и съответно спечелиха едва половин милион харесвания.

Херцозите на Кеймбридж в последно време отстъпват по влияние на по-младите херцог и херцогиня на Съсекс. Според мнозина, те просто са се уморили да се съревновават с Меган и Хари. Още повече, че подобни състезания не са им никак по вкуса.

„Имаше момент, когато сътрудниците им допуснаха грешката да се опитат да превърнат ги в риалити звезди. За щастие те бързо осъзнаха какво се случва и сложиха край на това. Да, Меган е скандална, семейството й постоянно я въвлича във всевъзможни интриги и има приятели от Холивуд. Но това съвсем не означава, че е по-важна от Кейт и Уилям. Те са бъдещите крал и кралица на Англия. И решиха, че нямат нужда от пиар трикове за няколко минути слава“, коментират приближени до двойката.

Меган и Хари засенчиха Кейт и Уилям сн. Инстаграм

Меган и Хари засенчиха Кейт и Уилям сн. Инстаграм

Що се отнася до херцозите на Съсекс, то Меган определено полага усилия да запази личния си живот в тайна, но в същото време умело поддържа интереса към себе си. Мнозина вече започват да се чудят, дали херцогинята просто не си играе на принцеса, защото нещата, които се разкриват за нея, няма как да станат публични, без мълчаливото й съгласие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар