И принц Филип против брака на Меган и Хари: Мъжете като нас не се женят за актриси!

Гласувайте за статията

Принц Филип изразил несъгласие от решението на Хари да се ожени за Меган

Принц Филип, който открай време е известен с ексцентричността си, доста категорично посъветвал внука си да се не жени за американската актриса Меган Маркъл. Настоящата херцогиня на Съсекс е трябвало да се бори с много предубеждения от страна на семейството на съпруга си. И то не заради цвета на кожата си или социалното си положение на разведена жена, а заради професията си – актриса.

Известно е, че преди години принц Андрю си загуби ума по актрисата Ку Старк. Красавицата, която имаше в биографията си дори филми за възрастни, така го омая, че той искаше да се ожени за нея. Предвид скандала с американката Уолис Симпсън, която коства трона на крал Едуард преди години, кралица Елизабет и принц Филип доста бързо овладяха ситуацията. Заплашвайки Андрю с лишаване от кралски статут, издръжка и изгнание, те доста умело го накараха да размисли.

И той бързо се отказа от намеренията си за брак, пише „Дейли Мейл“.

Принц Хари от своя страна, поне може да е спокоен, че съпругата му няма скандални розови ленти в биографията си. Въпреки това, когато връзката им станала сериозна, дядото на херцога на Съсекс му казал да не се жени за нея. „Един мъж като теб може да излиза с актриса, но не и да се ожени за такава“. Въпреки това Хари настоял на своето. Когато се обърнал за помощ към брат си Уилям, херцогът само го попитал „Сериозно ли?“, с което изразил цялото си неверие от ситуацията.

И принц Филип не бил съгласен Хари да се ожени за Меган сн. You Tube

И принц Филип не бил съгласен Хари да се ожени за Меган сн. You Tube

Както се вижда, принц Хари успя да се наложи, тъй като Меган му стана съпруга. И въпреки че херцогинята наистина полага усилия да се впише в кралския дом, някои от гафовете й, както и екстравагантните й разходи, започнаха да й създават доста негативен образ през обществото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар