Горещи разкрития за новата изгора на шеф Иван Манчев

Гласувайте за статията

Майсторът на черпака е в очакване на голямо събитие

Вече за никого не е тайна, че шеф Иван Манчев е в тежък развод със съпругата си.

Запознати издават, че раздялата им е провокирана от новата му изгора, от която очаква и дете.

Виртуозният майстор на черпака успя да опази дълго време интригата от личния си живот в тайна. Връзката му с новата жена обаче става достояние на все повече хора и лека-полека мистерията за случващото се в живота на шеф Иван Манчев започва да се разбулва.

шеф Иван Манчев

Майсторът на черпака е в очакване на голямо събитие

Преди броени дни съпругата на един от най-добрите му приятели изпаднала в доста конфузна ситуация заради случващото се. Заради снимка от другарска среща, на която седи близо до шеф Иван Манчев, на красивата блондинка й се наложило да обяснява, че тя не е в развод за разлика от него.

На практика новата изгора на готвача изобщо не присъства на тази снимка, която напоследък се завъртя в онлайн пространството.
Запознати издават, че новата жена в живота му заема доста висок пост в мениджърския отдел на една от най-големите вериги магазини.

Това, с което успяла да го впечатли, бил именно интелектът й.
Любовта й с шеф Иван Манчев се разнищва надълго и нашироко от клюкарите в немската верига. Освен това тя е в доста напреднала бременност. Наскоро и двамата изоставили работните си места, за да се подготвят подобаващо за голямото събитие, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар