Съпругата на Андрей Арнаудов проговори за тежкия здравословен проблем

Гласувайте за статията

Споменът за него разстрои сериозно брюнетката

Съпругата на опосума Андрей Арнаудов – Емануела Толева, проговори за сериозния здравословен проблем, който не й давал мира.

Тези дни половинката на Андрей Арнаудов бе сред участниците в предаването „Черешката на тортата“. Бившата манекенка призна, че сериозният здравословен проблем, който я е измъчвал в тийнейджърските й години, едва не я погубил.

Андрей Арнаудов

Споменът за него разстрои сериозно брюнетката

Съпругата на Андрей Арнаудов разкри пред гостите си, че този епизод от живота й, не е бил никак лек. Става въпрос за сериозно хранително разстройство, което измъчвало Емануела.
Тя страдала от него в продължение на осем години, които несъмнено са й се сторили много дълги.

Когато била тийнейджърка, бившата манекенка и спортистка Емануела Толева, спряла да се храни. Тежкият проблем се предал и на близначката й Доротея.
Тя разкри, че първоначално спряла да приема храна, след което спряла да задържа храната в себе си.

Споменът за този тежък здравословен проблем от миналото видимо разстрои брюнетката.
Въпреки всичко историята завършила щастливо – полека-лека двете със сестра й започнали да се хранят и се преборили с проблема. Към днешна дата и двете се наслаждават пълноценно на всяка хапка храна.

Емануела разкри, че много обича да готви и всяка вечер посреща Андрей Арнаудов с няколко вида манджи, гарнирани с различни салати, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар