Хороскоп за 17 юни, понеделник – търпение за Стрелците и упоритост за Рибите

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „България днес“

Везни
Изцяло сте подвластни на емоцията, която блокира добрите ви изяви и възможността да поднесете вашите идеи. Финансовият успех зависи единствено от вашата сдържаност. На работното си място се справяте, ако сте концентрирани и упорити, но не и ако сте разпилени и доверчиви. Бъдете мнителни по предложение за обща дейност – може да се окаже опит да ви навредят.

Скорпион
Трудно ви е да промените създадената сложна обстановка сред вашите колеги, въпреки желанието ви да се намесите в спора им. Намалете активността си на работното място и не се натоварвайте с нови задачи. Задълбочете се в служебните си задължения. Посветете се на творчески идеи и оправете отношенията си с колегите.

Стрелец
От вас се изисква да премълчавате, да не сте язвителни, да сте толерантни и търпеливи, защото изречените критични думи ще ви спечелят врагове. Не сте убедени в правотата на вашите колеги. Разговорите на вашето работно място и добре да провеждате, като повече слушате и по-малко говорите. Иначе казано – обръщайте внимание на всеки детайл, интонация или нюанс.

Козирог
Денят е неблагоприятен за запознанства, защото сте готови да споделите какво планирате. След това се сърдете на себе си, че сте се провалили или че са ви измамили, въпреки че успехът е с вас. Не рискувайте и се съобразявайте с обстоятелствата. На работното си място се заемете с рутинните си задължения.

Водолей
Програмата ви е претоварена. Не поставяйте някакво ново начало, ако не е планирано. Общуването и новите запознанства ви носят разочарования, защото сте доверчиви. Възможни са проблеми с вашите приятели. Емоционалната ви нестабилност няма да помогне за създаване на добри интимни отношения.

Риби
Заради лични проблеми ви се иска да мъстите и ако е възможно да сринете света, защото по ваше мнение сте неоценени и нарочно ви потискат на работното място и в личния живот. Това обаче е плод на вашата фантазия. Сами се лишавате от възможността да получите заслуженото признание. Трудностите са преодолими с малко повече търпение и упоритост от ваша страна.

 

Хороскопа за първите 6 зодии може да прочетете ТУК.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар