Хороскоп за 17 юни, понеделник – сдържаност за Овните и Телците, успехи за Близнаци

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „България днес“

Овен
Бъдете сдържани и ограничете общуването. Промените са много, но има и неприятни. Някои от тях не са по ваше желание, въпреки че сте длъжни да се подчините. На работното си място сте се изнервили от сутринта, без да сте наясно точно каква е причината, за да я отстраните. До края на деня обаче ще имате яснота.

Телец
Бъдете въздържани в поведението си. От вас зависи да избегнете финансовите загуби, които днес ще сринат самочувствието ви. Не рискувайте, откажете се от желанието си да се захващате с мащабни проекти. Отнасяйте се критично към собствените си възможности и се приспособявайте към новите обстоятелства.

Близнаци
Пригответе се за трудности, които са породени от поведението на непознати хора. Ще се справите успешно и ще блеснете с възможностите си. Пазете се да не станете отново жертва на сплетни и интриги. На работното си място сте в стихията си и нищо не може да попречи на успехите ви.

Рак
В този ден сте прекалено чувствителни. Без причина ви дразни всичко, което не е по вашия вкус и все нещо не е както очаквате. Концентрирайте силите си в активна работа и с разума си преценете кои да доходните възможности, за да избегнете загубите.

Лъв
Денят не е благоприятен за делови срещи и разговори заради вашата чувствителност. Бъдете внимателни към новите запознанства както в деловите, така и в личните отношения. Уважавайте качествата на партньорите си. На работното си място сте отпуснати и няма да ви се работи, защото не искате да коригирате грешките си.

Дева
Не проявявайте прекалена активност, за да не си навредите на здравето и на отношенията с вашите близки. Бъдете сдържани. От вашето поведение зависят финансовите ви успехи. Внимавайте с думите си и не разчитайте на късмет. Не бъдете прекалено доверчиви, за да не се разочаровате.

Хороскопа за останалите 6 зодии може да прочетете ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар