Сериозен проблем измъчва Гала

Гласувайте за статията

Блондинката изпаднала в доста неудобна ситуация заради проблема

Сериозен проблем не дава мира на водещата на предаването „На кафе“ по Нова тв – Гала.

Тези дни Гала попадна в доста конфузна ситуация заради факта, че паметта й е започнала да й изневерява все по-често.
Тв звездата си тръгнала от популярна верига магазини в един от столичните молове с бански в чантата, който обаче забравила да плати.

Гала

Блондинката изпаднала в доста неудобна ситуация заради проблема

Блондинката отишла на шопинг с идеята да се обзаведе с плажни тоалети за лятото. Тя награбила няколко чифта бански, които премерила в пробната. Докато се оглеждала кой модел как й стои, телефонът й звъннала като на пожар. Наложило се блондинката да си тръгне спешно от търговския център.

Поради тази причина Гала се облякла набързо, грабнала чантата си и изхвърчала от магазина. Когато понечила да прибере телефона в дамската си чанта, Гала с ужас установила, че е прибрала един от банските костюми, който в бързината не минала през касата да плати.

Тя веднага се върнала в магазина с банските и обяснила неприятната ситуация на продавачките. Те пък на свой ред останали изненадани как не се е задействало устройството против кражби на входа и не е вдигнало мола по тревога.

По всяка вероятност продавач-консултантките простили безнаказано гафа на Гала заради това, че е известна личност. Те дори не забелязали, че им липсва стока. Телевизионерката обаче се почувствала доста неудобно и се притеснила да не й тръгне лоша слава, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар