Симона Загорова нагорещи мрежата до краен предел (ФОТО)

Гласувайте за статията

Щерката на Глория остави мъжете без дъх

Наследницата на кралицата на поп фолка Глория – Симона Загорова, нагорещи мрежата до краен предел.

След като жегите настъпват с пълна сила, представителите на силния пол са повече от доволни, предвид, че дамите показват все по-щедро плът.

Симона Загорова

Щерката на Глория остави мъжете без дъх

Симона Загорова също не прави изключение. Тя вече се записа и на плажа и разбира се не пропусна да си направи няколко селфита.
Прави впечатление, че от няколко дни Симона Загорова е по родното Черноморие. Тя е била забелязана на плажовете на Слънчев бряг, Несебър и Свети Влас.

Освен това тя не пропусна да се тагне и на шезлонгите на „Бедрум“. Публикувайки горещите фотоси в профила си в социалната мрежа, Симона определено успя да достави огромна радост на представителите на силния пол.

Снимките, които публикува, са съсредоточени основно върху бомбите й, които не са никак малки. Освен това ги е допълнила и с доста горещи и предизвикателни пози. Най-важното е, че наследницата на Глория не е от силиконовата трупа. Вероятно именно факта, че бюстът й е природна даденост, е и една от причините, които оставят мъжете без дъх още щом я зърнат.

Истината е, че Симона Загорова е на морския бряг покрай служебните си ангажименти, а не на почивка. Тя ще обикаля по родното Черноморие почти цяло лято. Основната част от ангажиментите й, са за хотелите и ресторантите на братя Диневи, пише pik.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар