Разрази се грандиозна телевизионна война

Гласувайте за статията

Вижте кои са главните герои в новата телевизионна война

Грандиозна телевизионна война се вихри през последните няколко дни.

Този път главните действащи лица, са разследващият журналист Васил Иванов, както и изританите от Нова тв журналистки Миролюба Бенатова и Генка Шикерова.

телевизионна война

Вижте кои са главните герои в новата телевизионна война

Телевизионната война се разпали, след като Васил Иванов изригна: „Реномирани журналисти!? Бенатова не е разследващ журналист. Помните ли нейно разследване? А колко разследвания на Шикерова помните? Поне едно?”.

Това написа разследващия журналист под свой пост по повод принудителното напускане на Генка Шикерова и Миролюба Бенатова от Нова тв.

“Същите те ме плюха, когато обявих и доказах, че приятелката им и тогавашна шефка ми налага системна цензура. На оперативка ни заяви, че не иска да чува повече за разследвания на обществени поръчки и кметове. Защо тогава не възприеха това за цензура?

Аз го възприех така и напуснах. А сега говорят за цензура, само защото са им предложили друга форма на работа, при която да си заслужат космическите заплати – да им се заплаща на направен материал. Защото за 2 материала в годината да получаваш месечна заплата 7 пъти над средната за страната е хубаво, нали?“, пали се още Иванов.

Той подчертава, че и двете са напуснали по свое желание, защото не са искали нов договор, а не са уволнени. Иванов подчертава, че Нова тв, е частна медия и новият собственик е в пълното си право да има нови изисквания, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар