Лора Крумова изненада всички с категоричното си решение

Лора Крумова изненада всички с категоричното си решение
5 (100%) 2 votes

Русокосата журналистка сменя попрището

Журналистката от Нова тв Лора Крумова напомни отново за себе си.

Факт е, че не бяхме чували нищо за нея, откакто излезе в майчинство с втората си рожба. Тя сякаш направи всичко възможно да се покрие от широката общественост.

Лора Крумова

Русокосата журналистка сменя попрището

От близкото обкръжение на Лора Крумова издават, че крои планове да се върне съвсем скоро на работа, тъй като напоследък се справя все по-трудно със следродилната депресия. За нейно голямо разочарование обаче, отсъствието й не се е отразило негативно на предаването, което водеше. От медията посочват, че дори и без Лора Крумова, то е запазило високия си рейтинг.

Мълвата носи, че поради тази причина, ръководството на Нова тв отстранило Лора Крумова без много шум. Оказало се, че за русокосата журналистка няма място и при конкуренцията. Въпреки сериозните връзки, които имала в Би Ти Ви и там категорично не я искали.

Поради тази причина се наложило Лора Крумова да си намери алтернативна работа. Според запознати, съвсем скоро тя ще се посвети на преподавателска дейност. Лора Крумова ще стане преподавател във висшето учебно заведение по финанси и застраховане в столицата. Заедно с колежката си Галя Щърбева, двете вече провеждали подбор на студенти.

Заетостта й обаче открива друг проблем – няма да може да е близо до половинката си Сотир през лятото, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар