Къде изчезна Ники Дойнов?

Гласувайте за статията

Този път новинарят решил да изпревари колегите си, за да не остане на сухо

Мнозина се запитаха къде изчезна новинарят от Нова тв – Ники Дойнов.

На зрителите на Нова тв им направи впечатление, че той изчезна мистериозно от ефира на Нова тв.

Оказва се, че причината за отсъствието му не е напускане или уволнение, а дългосрочен отпуск. Този път Ники Дойнов решил да изпревари колегите си с ваканцуването, за да не остане на сухо.

Ники Дойнов

Този път новинарят решил да изпревари колегите си, за да не остане на сухо

Ранната екскурзия на Ники Дойнов съвпадна с рождения му ден. Припомняме, че на 5 юни, той отбеляза 47 години. Това се случи в съседна Турция, където отмаря с половинката си Петя и синът им Марко. Семейството се е настанило в изключително луксозен ол инклузив комплекс.

Някои от колегите на Ники Дойнов го поздравиха за празника в социалната мрежа Фейсбук. Това, което направи впечатление е, че зад пожеланията прозира и известна доза жлъч. Истината е, че отсъствието му наложило пренареждане на графика и Христо Калоферов трябвало да поеме смените, които по принцип са на Ники Дойнов.

Освен това новинарският екип на Нова тв се подразнил от факта, че Ники Дойнов за пореден път минал покрай капките и не ги почерпил за рождения си ден.
Новинарят получил честитки и от колегите си от конкурентни медии. Сред първите поздравили го, бил и Юксел Кадриев. Двамата поддържат приятелски отношения, при все че работят за конкурентни медии, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар