Няма да повярвате в какво се превърна фолк певецът Константин

Гласувайте за статията

Кралят на баладите се е нагърбил с почти цялата домашна работа

Мнозина не могат да повярват в какво се е превърнал фолк певецът Константин.

Оказва се, че звездният блясък на Константин е само на сцената, а у дома – е мъж под чехъл.

Кралят на баладите се е превърнал в роб на красивата си съпруга Надя. Докато тя живее като същинска примадона в луксозната им къща, Константин се е нагърбил с поддръжката на чистотата на имота.

Константин

Кралят на баладите се е нагърбил с почти цялата домашна работа

Припомняме, че за комфорта на половинката си и двете им деца, Константин построи петзвезден палат в баровския столичен квартал „Бояна“.
Като истински мъж той милее за семейното огнище и постоянно го надгражда.

Изпълнителят на баладата „Черна роза“ монтира джакузи в двора на имота си, за да осигури на Надя постоянно „ мини море“. За зимните месеци пък са парната баня и сауната.
Запознати издават, че тези дни Константин е поръчал и няколко овошки и други дръвчета, които градинарите засадили.

От близкото им обкръжение издават, че откакто са се настанили в новия имот, Надя е нагърбила Константин като камила с множество задължения. Така например преди броени дни той купил и пароструйка, за да може да изпере меката мебел и да освежи пода на кътчето в градината.

„Животът е много несправедлив – за едни майка, за други мащеха. Жена ми каза, че каквото и да купувам, все било мъжка работа – да миеш с гъбата, да переш, да миеш прозорци, да готвиш, все е мъжка работа. Жените са толкова облагодетелствани, а ние всичко мъкнем, тежките чували – всичко… „,жали се Коцето, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Няма да повярвате в какво се превърна фолк певецът Константин”

  1. Осман Алиев

    юни 17. 2019

    В материала не се споменава от къде са парите за такъв неприлично скъп имот!? Само някой да не вземе да спомене, че са от участия защото няма да повярвам

Добавете коментар